NAJBOLJ POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

VPRAŠANJA

ODGOVORI

Največkrat postavljeno vprašanje (zaenkrat edino):

Shranila sem celoten sociogram (tabelo z rezultati, graf, klasifikacijo), ko pa sem "uvozila sociogram nazaj", so bili pa vidni samo učenci, tabela prazna - brez rezultatov, graf - prazen brez povezav, klasifikacija - same nićle...
Kaj je narobe?

CELOTEN sociogram z rezultati vred se shranjuje SAMO v (velikem okroglem) gumbu za upravljanje zgoraj levo. In tudi CELOTEN sociogram z rezultati vred se lahko odpre RAVNO TAKO samo tam! (Lažem! :)) Lahko se ga odpre tudi z dvojnim klikom da to datoteko!)

Največkrat ljudje na hitro kliknejo gumb UVOZ OSEB IZ SHRANJENEGA SOCIOGRAMA, ki je takoj in dobro viden v osnovnem začetnem oknu, ter takoj pri roki - ne pomislijo pa, da tako uvažajo SAMO OSEBE, ne pa tudi rezultatov! (Kar seveda na gumbu tudi eksplicitno piše!)

   

Mikro Graf Art d.o.o. © 2016